Recensioner

Recensioner 2019

Hej Kicki och Olle,

Hjärtligt tack för sköna dagar i er härliga lilla pärla i Nerja. Allt fungerade så bra, så många fina praktiska lösningar, ljust och skinande rent, vi kände oss verkligen välkomna. Dagarna gick fort. Inget bad i havet, men turer till Almunecar, Frigilliana och Alvazaba/ Malaga. Vi gläder oss till återbesök i september. Ann-Charlotte o Nils

Hej Olle,

Nu har vi kommit hem till Sverige igen och jag ville bara tacka för fina veckor i er lägenhet. Allt har fungerat jättebra och vi har haft väldigt trevligt! Det enda som kan nämnas är att toaletten i det mindre badrummet står och rinner lite efter spolning, men det känner du kanske redan till.

Ha en fin sommar! Mvh Anna

(Spolningsmekanismen är nu bytt)

Good morning Olle.

Back home safe late thurs night after a wonderful holiday in your lovely apt. We will definitely be back and will recommend you to our friends. Thanks for late departure. It gave us an extra day to enjoy.

Best wishes from the Good family.

Kära Kicki och Olle,

Tusen tack för vistelsen i er fina lägenhet i Nerja. Vi njöt i fulla drag, vackert väder, fin badtemperatur och goda middagar. Vi vill gärna hyra er lägenhet i Nerja även nästa år vid ungefär samma tid om det går.

Vänliga hälsningar Ann-Charlotte och Nils

Sammanfattning från 5 recensioner från extern bokningssite. Skala 1-10

  • Cleanliness 9,5
  • Comfort 10
  • Staff 10
  • Facilities 9,5
  • Value for money 9,0
  • Location 9,5

Recensioner 2018

Hej Olle!
Vi har verkligen haft en härlig tid här och njutit av promenader utflykter olika matupplevelser nya vänner D-vitamin bara vara och mycket mer trevligheter.
Er lägenhet är verkligen trevlig och man känner sig som hemma här.
Med vänlig hälsning,
E

Hej Olle,
Nu har vi kommit hem till Sverige igen.
Om vi summerar vår vistelse så var vi väldigt nöjda med lägenheten som var bra utrustad och trevlig på alla sätt!
Vi var även väldigt nöjda med läget i staden. Det var nära till allt, både stränder och trevliga restauranger!
Däremot, som vi skrivit om tidigare, så blev de tre första dygnen påverkade av vattenskadan.

(På grund av vattenläckage från lägenheten ovanför drabbades gästerna av olägenheter vid reparationerna av skadorna. Gästerna har fått ekonomisk kompensation för detta. /Kommentar Olle)

Från och med fjärde dagen lugnade dock allt ner sig avsevärt och vi upplevde inga fler bekymmer eller störningar vilket var mycket skönt!
Hoppas du är nöjd med bilderna och informationen jag skickade under veckan och att det går bra för er att reparera de skador ni fått i er lägenhet!
Mvh A

Hello Olle,
Sorry it has taken me so long to get in touch. I just wanted to thank you for letting us stay in you apartment last month.
We had a wonderful week. The apartment was fabulous. It had everything we could possibly need and the best stocked kitchen we have ever stayed in.  We have visited  Nerja a few times before & this was by far the best apartment.  When we plan our next trip to Nerja, we hope your apartment is available.
We have already recommended it to a couple of friends and will continue to do so.
Many thanks once again,
Julie D

Recensioner från 2017

Perfect!
5 av 5
Absolutely wonderful apartment. Would highly recommend. No complaints at all. Will be returning.
Julie T

Tack för lånet av er lägenhet.
Vi hade verkligen en toppen vistelse i Nerja som visade sig vara en trevlig by.
Vi tog oss också runt med bil till  bland annat Granada,  Sierra Nevada och Alhambra.
Lägenheten var perfekt, bra planerat  och läget var topp
Vi är lite sugna  på att testa skidorna i Sierra Nevada någon gång !
Vänligen
Stefan & Åsa

Hej Olle,
Nu är vi installerade i er fräscha och fina lägenhet.
Resan gick bra, vi har handlat på Mercadona, dricker god öl och äter himla goda chips!!!! Och detta och mycket annat ska vi få njuta av i fem veckor!!!
Hälsningar,
Helen och Clemens

Hej Olle,
Då är vi hemma i Sverige igen. Vill skicka ett stort tack för en trevlig vistelse i en mycket fin och trevlig lägenhet. Allt har fungerat perfekt och utan några problem.
En fantastiskt fin lägenhet ni har, smakfullt renoverad och inredd. Perfekt med p-plats och mycket välutrustat kök. Vi har verkligen trivts och kommer säkerligen återkomma om möjlighet finns.
Vänligen,
Björn W,

Några recensioner från 2016

Dear Olle,
Just a note of thanks to say we had a great time in your wonderful apartment. Everything was excellent with the exception of the hit and miss wifi ( not your fault).
We are already considering going back next year, so I may be in contact with you early next year to enquire if you will be renting it out again.
Once again , thank you very much, as my 3 children and I had a lovely stay.
Mark

Hej, jag vill bara meddela att vi är mycket nöjda med vår vistelse i din lägenhet i Nerja. Fantastiskt välutrustad, där fanns allt. Det enda vi saknade var en ”dramaten”. Vi skulle gärna vilja hyra den igen två veckor i september nästa år om det går för sig.
Fjärrkontrollen till grinden kom dagen efter att jag påpekade för dig att den saknades. Snabbt jobbat.
Bästa hälsningar
Ossi

Hejsan Olle!
Vi var så otroligt nöjda med vår vistelse i Nerja och så tacksamma att vi fick bo i er lägenhet. Denna resa var även speciell för oss, eftersom David överraskade genom att gå ner på knä och fria 🙂 Så för oss kommer alltid Nerja och denna resa ligga oss extra varmt om hjärtat!
Vi har egentligen bara positiva saker att säga.
Tack igen för att vi fick hyra er lägenhet och för en riktigt bra service med allt runt omkring som taxi-transfer och frukosten första morgonen.
Vi hoppas att vi kan återvända snart igen 🙂
Mvh
Camilla och David

Hej Olle,
Vi hade en toppenvecka i Nerja och var verkligen jättenöjda med lägenheten! Superfräscht och fint, underbar utsikt och bästa läget. Vi har verkligen ingenting att klaga på och hyr gärna av dig igen.
Nedan följer en lite mer utförlig rapport från min mamma som var där en vecka längre.
Citera gärna oss gärna om du vill, till hemsidan eller annat.
Bästa hälsningar,
Lotta

(från Lottas mamma)
TACK! Ni har verkligen en fin lägenhet. Vi kunde inte ha bott bättre. Allt fungerade perfekt och vi trivdes jättebra. Läget är ju det bästa tänkbara – nära till stranden och ett lagom promenadavstånd till ”Balkongen”.
Vårt morgonte i solen följdes (för några av oss) av en liten lagom simtur i poolen. Handlade mat gjorde vi runt hörnet och brödbutiken fanns ju också inom bekvämt avstånd.

Vi längtar redan tillbaka till härliga Nerja och hyr gärna er lägenhet igen vid ett annat tillfälle.

Hej
Jag och min partner hyrde lägenheten v44 2016 och är supernöjda. Det var smidigt att få lakan, handdukar och städning på plats, men att ändå sköta sig själv. Det kändes faktiskt som ett ”home away”. Bra läge nära strand och mataffär, och nära in till stadskärnan. Lägenheten är väldigt fräsch utan att kännas för hotell-steril, med helkaklade baddrum, genomgående kakel/klinkers på alla golv. Vacker utsikt över havet, pool och bergen från terassfönstrena. Det kändes tryggt att kunna ställa hyrbilen på den låsta innergården. Det enda som strulade var att wifi’t krånglade lite, men det fick vi hjälp med direkt – smidigt.
Hit återvänder vi gärna!
Alva

Hej
Nu är det dags att lämna er fina lägenhet. Tack för att vi fått hyra den. Den är trevlig, ljus och rymlig. Dessutom ren och välstädad vilket vi uppskattade. Den är också väldigt välutrustad så ingenting saknades. Fin utsikt och nära till restauranger och bad.
Fasaden och räckena målades i veckan så vi lyfte in ”kråkan” under den perioden så den inte fick färg på sig.
Vi lämnar nycklarna inne i lägenheten. Vi är mycket nöjda med vistelsen här.
Hälsningar
Berith och Christer

Hej!
Vill bara tacka för smidig uthyrning av lägenheten – allt fungerade perfekt! Underbart att se solen stiga upp ur havet på morgonen. Återkommer gärna en annan gång.
Vänlig hälsning
Mattias